Invitació Cata de Vins | Divendres 12 d'Abril

Invitación Cata de Vinos | Viernes 12 de Abril

Divendres que ve 12 d'Abril a partir de les 21h, tindrà lloc el següent tast de vins en Dolmar. Recorda que et convidem a la primera copa de dos vins exclusius:


 
Divendres que ve 12 d'Abril a partir de les 21h, tindrà lloc el següent tast de vins en Dolmar. Recorda que et convidem a la primera copa de dos vins exclusius:

FITA C21 Ribera del Duero és un vi amb intensitat, on es manifesten els vapors de fruits del bosc (gerds i mores fresques principalment),herbàcies i suaus notes làctiques, avainilladas que lentament cedeixen protagonisme a tímids encara que nítids torrats i fumats. En boca penetra amb intensitat, amb bona entrada, la fruita madura de la qual fa gala precedeix un pas llaminer, encara que lleuger, l'ajustada càrrega tánica, dóna pas a un vi de glop fàcil, sense excessiva profunditat ni complexitat, però amb un fresc final balsámico, a regalèssia.

Perfum del Penedés destaca per tenir una aroma que inspira sensacions, un perfum emocionis. Combinen les notes florals de l'aromàtica muscat amb el temperamental macabeo que li aporta frescor i vivacitat. Amb una graduació de l'11,5% Vol. és ideal per maridar amb aperitius, foie, formatges, fumats, mariscs i peixos.

És el teu primer tast?
No és necessari reservar però recomanem venir amb antelació. Recueda que pots veure fotografies de tastos anteriors i els nostres pinchos en www.facebook.com/rusticdolmar.

Fes clic en la imatge inferior per accedir a Google Plus:

US ESPEREM!

Rustic & Co Restaurant | Calle Castella, 33 . 08820 El Prat de Llobregat Barcelona
Telf. 93 370 14 03 www.rusticrestaurant.com
 

 
Facebook // Twitter
Si no desitja rebre els nostres newsletters mensuals envienos un email a comunicacio@rusticrestaurant.com.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat