Jornades Gastronòmiques

Jornadas Gastronómicas

Menú Març Gastronòmic: Atropellat de rap amb Pota Blava, mànec i sàlvia
Primer: Raviolis de Carxofa Prat, carabassa i crema d'ibèric
Segon: Atropellat de rap amb Pota Blava, mànec i sàlvia
Els prostris: Va matar amb mel de romaní, compota de pera i pols de nous

menu gastronómico

Nom plat protagonista del menú: 

Atropellat de rap amb Pota Blava, mànec i sàlvia

Menú Març Gastronòmic:

Primer: Raviolis de Carxofa Prat, carabassa i crema d'ibèric
Segon: Atropellat de rap amb Pota Blava, mànec i sàlvia
Els prostris: Va matar amb mel de romaní, compota de pera i pols de nous

Horaris en què s’ofereix el menú del Març Gastronòmic:

De dilluns a divendres: 13.00 h. a 16.00 h. • Divendres i dissabtes nit: de 21 h. a 23.30 h. • Dissabtes i diumenges: de 13.30 h. a 16.00 h.

Preu (iva inc.): 25€

Dades restaurant

·Adreça: Castella, 33
·Telèfon: 93 370 14 03
·Web: rusticrestaurant.com

Xarxes socials:

* Facebook: rustic & dolmar
* Twitter: rusticdolmar

Encobreix:

Ingredients:

Suprema de rap, Pota Blava va venir ranci, herbes provençals, ralladura de taronja, el seu suc, sal, pebre, ceba, pastanaga, porro, mànec, ou cru, nata líquida, pa rallado,

Elaboració  

Disposar de la suprema de rap d'un pes aprox.1,5 kl. Congelar-la i fer tires de 3 mm el més amples i llargues possible, estendre-les sobre un paper film formant un quadrat de 30x30 cm i reservar.

Marinar el Pota Blava durant 24h. amb vi ranci, herbes provençals, ralladura de taronja, el seu suc, sal i pebre, transcorregut aquest temps posar-ho a guisar amb ceba, pastanaga i porro tot tallat en brunoise i coure durant 1h 30min, quan estigui tendre treure-ho, desossar-ho i les carcasses i el brou ho reservarem per fer la salsa.

Per fer el farcit: Pelar el mànec i tallar-ho en trossos d'1 cm aprox. Saltearlo amb ceba molt fina, agregar el Pota Blava desossat, un ou cru, 10 cl de nata liquida, pa rallado, rectificar de sal i pebre. 

Muntatge de l'atropellat: Sobre la tela de rap estenem la massa de Pota Blava amb 1cm aprox. d'espessor i començarem a enrotllar sobre si mateix; ho deixarem dins del paper film amb la finalitat de que mantingui la forma i puguem introduir-ho en el forn. Cuinar a 180ºc durant 15 minuts.

Salsa: Amb tot el que ha quedat del guisat incloem les carcasses, agreguem les fulles de sàlvia i coem fins que redueixi, després passem pel colador i si és necessari lliguem, rectifiquem de sal.

Muntatge final:

Traiem del paper film amb cura l'atropellat i ho tallem al nostre gust; ho salseamos en un lateral perquè es pugui apreciar com ha quedat l'interior.


http://www.agtbaix.cat/marcgastronomic/index.php/restaurants/rustic-co

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat