Rustic Restaurant

Rustic Restaurant

Es va inaugurar al juliol de 2003. Des del primer moment Virgili va tenir molt clar que volia un restaurant amb un segell molt personal, amb una identitat pròpia i uns plats que li permetessin inventar, innovar, crear, però sobretot, transmetre.


La cuina del Rústic és cuina del Rústic, sense encasellaments, però sempre partint de les mateixes premisses: qualitat en el producte, elaboració i creativitat, sumant-li la passió pel treball, que fan que menjar es converteixi en una experiència inoblidable.
 
A partir d'aquí només amb el boca a boca, Rústic s'ha convertit en un restaurant de referència a la zona, on es pot degustar una gran varietat de plats.
 
Precisament una característica important de Rústic és el canvi constant de la seva carta, perquè es puguin incorporar noves creacions. Aquestes ganes d'innovar i de no deixar d'aprendre és el que fa que cada any Virgili participi en el staff de cuina del Ramon Freixa, amo del restaurant El Racó d’en Freixa, que té un estel Michelín i una puntuació de 9,25 en la prestigiosa Guia Gourmetour.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat